test
  • Imprimeix

Setmana de l'Energia 2016

Del 13 al 17 de juny se celebra la Setmana de l’Energia 2016, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica. 

A Catalunya, la Setmana de l'Energia està organitzada per l'institut Català d’Energia, Diputació de Barcelona, Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Girona, Centre d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA), Ajuntament de Barcelona, Diputació de Tarragona i Diputació de Lleida.

Durant els mesos de maig, juny i juliol es realitzaran diferents activitats arreu del territori adreçades a la ciutadania per fer arribar el missatge de la campanya. En aquesta web podreu trobar tota la informació i el calendari d'activitats. 

En aquest web trobareu l'agenda d'activitats amb tots els tallers, jocs i jornades que es realitzaran durant aquests mesos, així com un mapa interactiu amb els actes més propers i també un catàleg de recursos amb tots els materials disponibles per organitzar una activitat al vostre municipi.

Destaquem

Catàleg de recursos

09/03/2016

Catàleg de recursos

Publicació amb tots els recursos ofertats per a l'edició de la Setmana de l'Energia 2016

Edició 2015

04/03/2016

Edició 2015