• Imprimeix

EXPOelèctric

 

Quan

Data11.11.2017 - 12.11.2017

HoraDe 10:00h a 19:00h

Afegeix al calendari de Google

Expoelectric és una iniciativa organitzada per l'Ajuntament de Barcelona, l'Institut Català d'Energia, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el Col·legi d'Enginyers Industrials de Barcelona i la Diputació de Barcelona i busca acostar i familiaritzar el ciutadà amb la mobilitat de zero emissions i els vehicles elèctrics. Els seus principals objectius són:

- Promoure els vehicles elèctrics com a motor de transformació de la ciutat
- Sensibilitzar, divulgar i promoure l’estalvi i l’eficiència energètica entre la ciutadania en un entorn lúdic i participatiu, divulgant les diferents alternatives de mobilitat urbana i interurbana que anul·len o redueixen al mínim les emissions contaminants.
- Promoure l'ús cívic del vehicle i fomentar la conducció eficient. Impulsar la trobada de les empreses i emprenedors del sector amb els potencials consumidors i facilitar la creació de sinèrgies entre els professionals.

La campanya arriba a la seva 7a edició i s'hi podran realitzaran les següents activitats:

  • EXPOtest: Espai que ofereix l’oportunitat de conèixer i provar tot tipus de vehicles elèctrics. L’Expotest disposarà d’un circuit tancat de proves especial per a motocicletes i bicicletes elèctriques, així com d’un recorregut obert per a les proves de cotxes en trànsit obert.
  • e-casa: Activitat promoguda per l’Institut Català d’Energia (ICAEN) en el marc de l'EXPOelèctric i pionera a nivell europeu que recrearà un habitatge autosuficient energèticament que utilitza el vehicle elèctric com a font d’energia. Aquesta llar estarà equipada amb elements de generació d’energia renovable, com plaques solars per proveir-se d’energia neta i sostenible.
  • e-col·loquis: Punt de trobada per a resoldre tots aquells interrogants que envolten i comporten l'ús dels vehicles elèctrics a l’usuari.
  • e-concert: Actuació musical en directe que se celebrarà al mateix temps que circulen vehicles elèctrics al seu voltant. 
  • Activitats infantils: Activitats per a què els visitants més menuts de la fira es diverteixin coneixent el vehicle elèctric.

On

Arc del Tiomf a Barcelona

Passeig de Lluis Companys, s/n

Barcelona