• Imprimeix

El ciutadà, protagonista del nou model energètic.

 

Quan

Data24.01.2019 - 24.01.2019

HoraDe 18h a 20h

Afegeix al calendari de Google

Primera sessió del Cicle de reflexió Palau Macaya: Tu tens l'energia, tu tens el poder. De consumidors passius a prosumidors implicats.

Aquesta conferència pretén donar als assistents una perspectiva històrica i les dades reals que fonamenten la necessitat d'un nou model energètic de Catalunya. Es donaran a conèixer també els processos de transició energètica que s’estan implementant en diferents països, així com el marc d’actuació europeu en relació a l’energia i les oportunitats que aquest obre per als ciutadans. S'està desenvolupant un nou rol dels consumidors energètics, que ja han deixat de ser “consumidors” per ser gestors i productors energètics.

Aquesta sessió servirà també per plantejar les sessions de treball que tindran lloc tot seguit i que pretendran reflexionar i aportar solucions o suggeriments entorn a tres reptes en tres temes que poden ser clau en el nou model energètic que s'esta plantejant: l'autoconsum fotovoltaic i les comunitats solars, el vehicle elèctric i l'emmagatzematge d'energia i la digitalització de l'energia.

Horaris

De 18h a 20h

Organitza

Institut Català d'Energia amb el suport de Obra Social La Caixa

On

Sala d'Actes del Palau Macaya

Passeig de Sant Joan, 108

08037 Barcelona