• Imprimeix

L'ICAEN, institució amfitriona del GPEX18 - Global Power and Energy Exhibition

27/08/2018 13:08
GPEX

L'Exposició Mundial d'Energia (GPEX), que es celebra per primer cop a Barcelona entre el 17 i el 20 de setembre de 2018, mostrarà les estratègies i tecnologies necessàries per adaptar-se a la transició energètica mundial.

En aquest context, l'Institut Català d'Energia, institució de referència en la transició energètica de Catalunya, hi serà present com amfitriona d'aquesta fira i congrés amb un estand institucional que compartirà amb algunes de les empreses del Cluster de l'Energia Eficient de Catalunya (CEEC). 

Sota el lema "millorant la transició energètica mundial" (Enhancing the global energy transition), el GPEX reunirà a la comunitat mundial sobre energia, inclosos els governs, agents comercials i industrials, els operadors de gas, els productors i els distribuïdors d'energia.

Per què ara? La transformació i la descarbonització de l'economia energètica global l'any 2040 requerirà importants esforços dels governs i les empreses energètiques per assolir els objectius de reduir les emissions mantenint un subministrament estable i segur d'energia. La integració de majors quantitats d'energia a partir de fonts renovables, juntament amb la creació d'una major eficiència de les fonts de combustible existents en el mix energètic, requerirà d'una inversió significativa, i essencial, per part de les empreses de producció i distribució energètica.

GPEX proporcionarà una plataforma en la qual els líders empresarials i tècnics abordaran els problemes comercials, normatius, geopolítics i tècnics que afecten la indústria energètica, així com un lloc de trobada per a empreses on poder col·laborar i fer negocis.

Les dades sobre l'esdeveniment les trobareu a la nostra agenda i a la seva web oficial.