• Imprimeix

Curs de formació per a facilitadors de projectes EPC

El 10 de juliol s'ha celebrat a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya una sessió de formació per a facilitadors de contractació per a la millora d'eficiència energètica amb garantia d'estalvis.

10/07/2018 12:07
Curs de formació per a facilitadors de projectes EPC

L’Institut Català d'Energia (ICAEN), com a partner del projecte Europeu GuarantEE (dins el marc Horitzó 2020) ha organitzat un curs de formació de facilitadors de contractació en EPC (contractes per a la millora d’eficiència energètica amb garantia d’estalvis) tant per a la seva aplicació en el sector públic com en el privat.

L’objectiu d’aquest curs és incrementar el nombre de contractacions de projectes de millora d’eficiència energètica en la modalitat d’EPC, en els sectors privat i públic per tal de poder assolir els objectius de sostenibilitat marcats a nivell europeu.

La figura del facilitador de projectes és un nou concepte que ajuda i promou que es puguin fer més contractes en la modalitat de garantia d’estalvis, ja que aquest és un procés llarg i complex que requereix d’una assessorament i guiatge per part d’aquelles persones que disposin del coneixements i l’expertesa necessaris.