• Imprimeix

Inauguració del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) a Santa Perpètua de Mogoda

11/10/2013 17:10

Inauguraició del centre CREVE

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig,  ha inaugurat avui a Santa Perpètua de Mogoda el centre CREVE,  un equipament de referència en el desenvolupament i i formació al voltant del vehicle elèctric. El projecte, fruit de la col·laboració público-privada, forma part dels projectes estratègics de l’eix de la Riera de Caldes, que contempla diversos programes per a la promoció del transport sostenible i la seva incorporació en el teixit industrial.

En la seva intervenció, Puig ha destacat la importància estratègica d’aquest projecte per a l’impuls definitiu de la mobilitat sostenible perquè  “contribuirà a catalitzar el moment d’arribada del vehicle elèctric, un àmbit en permanent creixement”. Segons el conseller, “es tracta d’un sector en el què cal avançar i alinear esforços, juntament amb la indústria i els centres tecnològics”. En aquest sentit, ha agraït la visó estratègica dels ajuntaments de la Riera de Caldes “treballant de forma conjunta, sumant per competir”, i ha defensat el posicionament de Catalunya en àmbits com la política de clústers, “on som uns referents”.

Amb motiu de la inauguració del centre, el CREVE celebra avui una jornada de portes obertes que inclou una mostra de vehicles elèctrics, adreçada a estudiants de cicles formatius especialitzats i professionals interessats en la mobilitat elèctrica.