• Imprimeix

Formulari de l'Observatori d'instal·lacions de biomassa

Amb l’objectiu de posar a l’abast del sector de la biomassa tèrmica un coneixement col·lectiu transparent i basat en dades tractades i analitzades en profunditat, l’Institut Català d’Energia (ICAEN) ha creat un Observatori d’instal·lacions de biomassa, en el marc de l’Estratègia per l'aprofitament energètic de la biomassa forestal i agrícola, aprovada pel Govern de la Generalitat de Catalunya el mes de febrer de 2014 i associat a l'Estadística de les Energies Renovables que elabora l’ICAEN.

El següent arxiu permet a les empreses que en siguin destinatàries omplir els camps que hi apareixen i enviar l’arxiu omplert a l’adreça de correu electrònic biomassa@gencat.cat.

Com emplenar i retornar els formularis emplenats:

Hi ha dues opcions per emplenar i fer arribar els formularis a l'ICAEN. Qualsevol d'elles és vàlida, però es recomana triar l'opció 1:

1.Format electrònic: descarregar el formularis en format excel (l’arxiu conté 2 pàgines amb camps per omplir: un cop omplerts els camps que es sol·liciten, i enviar l’arxiu a l'adreça electrònica biomassa@gencat.cat.

2. Format paper: emplenar els formularis adjunts a la carta que rebran les empreses i fer-los arribar per correu ordinari a l'adreça:

Institut Català d’Energia (ICAEN)
Divisió de Planificació Energètica
Ref. Observatori d’instal·lacions de biomassa
Pamplona 113, 3a planta
08018 Barcelona