• Imprimeix

Subscripció butlletí

11/10/2016 10:10

BiomassaCAT és un espai de referència sobre la biomassa per a ús energètic a Catalunya, on es pot consultar informació rellevant relativa al sector de la biomassa agroforestal. Aquest portal s’ha creat en el marc de l’Estratègia per promoure l’aprofitament energètic de la biomassa forestal i agrícola, aprovada pel Govern de la Generalitat de Catalunya.

Al portal s’hi pot trobar informació d’actualitat, com ara notícies, preus de combustibles, empreses especialitzades, centres logístics; informació de base, com caracterització de materials, estadístiques energètiques, casos pràctics i teòrics; normativa i legislació específica i un recull de publicacions d’utilitat. També disposa d’un butlletí electrònic on poder subscriure’s, per rebre les darreres novetats del sector de la biomassa a Catalunya.

L’objectiu és que la informació proporcionada contribueixi a la millora de la competitivitat d’indústries i serveis del sector de la biomassa i la potenciació i desenvolupament d’un important teixit empresarial al seu voltant, el que formen des de fabricants i distribuïdors d’estelles o pèl·lets fins a instal·ladors, distribuïdors i fabricants d’equips.

BiomassaCAT és fruit de la col·laboració entre diferents entitats i administracions que treballen per l’impuls de la biomassa, posant a l’abast de tothom qui ho desitgi la màxima informació d’utilitat.

Subscriu-te al nostre butlletí.

 

CONTACTE:

Institut Català d’Energia

C/ Pamplona, 113, 3a pta.
08018 Barcelona
Telf. 93 622 05 00
Mailpromocio@biomassacat.cat

Consorci Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

Ctra. de Sant Llorenç de Morunys, km 2
25280 Solsona (Lleida)
Telf. 973 48 17 52 – ext. 304
Mailgestor@biomassacat.cat