• Imprimeix

Fira de Biomassa

Fira de Biomassa de Catalunya

L’Ajuntament de Vic ( Fires i Mercats ), la Generalitat de Catalunya, a través del Centre de la Propietat Forestal, l’Institut Català d’Energia i la Direcció General de Medi Natural, i els Consells Comarcals d’Osona i La Selva organitzen la 5a de la Fira de Biomassa de Catalunya que se celebrarà a Vic els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2017. 

Els objectius d’aquesta edició, són conseqüència de la valoració dels resultats de la Fira els darrers anys. Les novetats seran:

  1. Ampliar la oferta expositiva: La Fira amplia el seu abast a altres tipus de biomassa que no siguin forestals, com l’agrícola, i a empreses que treballen amb complements de l’ús de la biomassa (aïllants, ferreteria, etc.) de l’àmbit industrial i altres sectors com la construcció que també fan ús de la biomassa, per a tenir representació de tota la cadena de valor.
  2. Punt de trobada: la Fira esdevindrà el punt de trobada d’Associacions, Gremis, etc, del sector, on desenvoluparan les trobades anuals amb els seus associats.
  3. Internacionalització: Aquesta edició comptarà amb la participació de ponents i assistents d’altres regions d’Europa que permetran intercanviar experiències i impulsar les actuacions de promoció de la biomassa a través de la transferència de coneixement.

L’entrada a la fira és gratuïta i s’adreça a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, , a consumidors finals (tècnics de l’administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc…) i, finalment, també a la ciutadania en general, per tal de promoure la biomassa com a font d’ús energètic domèstica.

A més de l’espai expositiu, la Fira de la biomassa forestal de Catalunya compta amb diferents activitats paral·leles com visites guiades a instal·lacions, trobades professionals, conferències i tallers per a la ciutadania.

Properament es publicarà el programa de la Fira.

Data d'actualització:  22.07.2016