• Imprimeix

Dades obertes

L’ICAEN posa a disposició de la ciutadania varis arxius de dades obertes d’àmbit energètic. L’Open Data o Dades Obertes, són dades de caràcter públic susceptibles de ser reutilitzades per tercers, amb l’objectiu de fomentar l’ús i la reutilització de la informació procedent de l’administració. Podeu trobar totes les dades disponibles en format obert al portal Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya.

Informació descarregable sobre el registre d'immobles certificats a Catalunya. Arxius disponibles separats per província (existents) i també per edificis de nova construcció.

També us informem de què l’ICAEN disposa de totes les dades tècniques del Registre de Certificats d’eficiència energètica disponible en format Base de Dades d’Oracle juntament amb una explicació de la relació entre les diferents taules d’informació. En el cas de què estigueu interessats en aquesta informació pública, tècnica i de detall, la podeu sol·licitar per correu electrònic explicant la finalitat a la que es dedicaran les dades a l'adreça: certificacio@gencat.cat