• Imprimeix

Cercador energètic

El Cercador energètic és una eina d'ajuda a les empreses consumidores d’energia i a les enginyeries, per localitzar proveïdors d’equips i serveis orientats a l’estalvi i l’eficiència energètica i l'aprofitament de les energies renovables disponibles actualment al mercat. L’objectiu és facilitar la seva selecció, reduint el temps de cerca i augmentant la fiabilitat.

En el directori s’hi inclouen tot tipus d’equips i serveis, de manera que les empreses que necessitin desenvolupar projectes amb tecnologies eficients o d'energies renovables puguin trobar solucions per a totes les etapes del projecte.

Al directori es recullen els equips o serveis dels quals l’Institut Català d'Energia en té coneixement. En cap cas s’ha de pressuposar que els equips que no apareixen al directori siguin menys eficients.

L'objectiu del cercador és el de ser una eina útil i dinàmica i créixer amb totes les empreses i productes eficients disponibles al mercat català que hi vulguin aparèixer. Per tant, hi ha l’opció que els propis proveïdors d’equips i serveis puguin actualitzar les seves dades per tal que la informació disponible sempre estigui al dia.

Avís: Estem actualitzant i millorant aquesta aplicació. Preguem disculpeu les molèsties.
Mentre s'actualitza, podeu descarregar-vos els contactes en pdf.